Read More

Netflix is een dienst die streaming video on demand aanbiedt via internet. Netflix heeft een ruim aanbod van films, televisieseries, documentaires, concerten en cabaret. Deze worden iedere kwartaal geupdate. Netflix is te gebruiken op een groot aantal apparaten zoals uw SmartTV, Telefoon, Tablet, de Playstation 3, de Xbox 360, Apple TV, iPad, iPhone, Android en verschillende set-top boxen.

Read More

Voor Suriname, kun je het beste kijken op de Latin America FB pagina voor Nextflix. Netflix is geen Youtube, dus kunt u niet zoeken naar een specifieke film of serie, mits deze voorkomt in het Netflix assortiment van de maand. Het netflix content bestaat uit een aantal series en films die iedere maand worden geupdate.

Read More

Vrij simpel. Met een VITO Netflix Abbonement ontvangt u een email adres en wachtwoord. Deze plaats u op uw SmartTV, Telefoon, iPad, of Tablet en u kunt genieten van Netflix.

De eerste keer ontvangt u 3 maanden + 1 maand gratis. Hierna kun je gewoon je abbonement verlengen of voor een langer periode een abbonement nemen.

Read More

Films, series en documentaires die op Netflix staan bekijken de meeste abonnees via een smartphone, tablet of computer, maar het is ook mogelijk om Netflix op TV te ontvangen. Dat is natuurlijk toch wel het mooiste en meest ontspannend. Lekker op de bank plaatsnemen en kijken op je flatscreen.

Beschikbaar op:
– Alle Smartphones
– iPad, Tablets
– Apple TV

– Chromecast

Read More

Netflix 1 screen standard definition

U kunt op al uw devices (TV’s, telefoon’s, Tablets) de Netflix app installeren, maar op 1 device tegelijk bekijken. (Dus niet tegelijk bekijken op allemaal)

Netflix 2 screens standard definition

U kunt netflix instaleren op all uw devices. (Telefoon, TV’s, Tablet etc)
U kunt op 2 schermen tegelijk (apart) en individueel bekijken.
HD series en films Beschikbaar (Kwaltijd)

 

Read More
X